Opin myös kihartamaan hiukseni suoristusraudalla. Minulla on piinaava hiustenkasvatusprosessi menossa ja nyt kun hiuksissa on hieman jo pituutta, niin niihin saa kuin saakin kiharoita! Olin ihan ihmeissäni, kun sisaren tytär (tuleva kampaaja) pyöräytti minulle kiharat ja aivan ihanan kampauksen. Kääk, pakko opetella tuo tekniikka. Tästä muuten löytyy kuva Instagramissa.
Takaisin ruokaan... Sormisuolaa meillä on aina pöydällä, viimeisin oli sitruunalla maustettua. Nyt ostimme tuollaista suurikiteistä, aivan ihanaa suolaa. Se oikein helisi, kun kaadoin sitä tarjolle. Oliiviöljyä ja balsamicoa lautaselle, päälle hieman sormisuolaa ja tähän ihanuuteen dippailimme tuoretta, lämmintä patonkia. Tämä toi mieleeni Nizzan pikkuruiset bistrot. Lasissa oli kylmän roseen ja jääpalan sijaan tuhtia punaviiniä.
Takaisin ruokaan... Sormisuolaa meillä on aina pöydällä, viimeisin oli sitruunalla maustettua. Nyt ostimme tuollaista suurikiteistä, aivan ihanaa suolaa. Se oikein helisi, kun kaadoin sitä tarjolle. Oliiviöljyä ja balsamicoa lautaselle, päälle hieman sormisuolaa ja tähän ihanuuteen dippailimme tuoretta, lämmintä patonkia. Tämä toi mieleeni Nizzan pikkuruiset bistrot. Lasissa oli kylmän roseen ja jääpalan sijaan tuhtia punaviiniä.
Pyöräytin myös pikaisen "kattauksen" lauantai-iltana. Pääruokana oli siis pastaa ja sidoin haarukan ja lusikan juuttinarulla yhteen. Simple is beautiful. Instagramissa löytyy myös kuva tästä.
Nyt rauhalliseen loppiaisen viettoon. Olen jotenkin helpottunut, kun tämä "juhlahumu" on vihdoin ohi. Meillä ei ollut edes kuusta tänä vuonna, jota kantaa ulos... tai olihan meillä tuo pieni muovinen koristekuusi. Taidan siis viedä kuusen parvekkeelle.
Mukavaa loppiaista, ihanaa, kun arki alkaa huomenna!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti