20.11.2013

Mitä tänään syötäisiin?


 Meidän keittiö on kokeileva sekä kehittävä. Jos löydämme reseptin tai näemme, että joku tekee jotain hyvää ruokaa, kehittelemme siitä omanlaisen version. Tästä hyvä esimerkki on suureen suosioon noussut avocadopasta. Teimme sitä, tosin varmaankin vuosi sen jälkeen, kun siitä tuli hitti ja lopuksi kehitimme siitä oman version (tai no, yhden niistä...). Reseptiikan pohja on alkuperäistä mukaileva, lime vaihtuu välillä sitruunaan, tässä tapauksessa basilika vaihtui thaibasilikaan (kaupasta oli normaali basilika loppu). Lisäksi laitoimme rucolaa, kirsikkatomaattia sekä edellisen päivän "jätteitä", eli kokonaisen kanan rintapala. Seuraavalla kerralla ajattelimme käyttää chiliä sekä valkosipulia pikaisesti pannulla ja jos lisäämme esimerkiksi tomaattia tai jotain lihaa, niin nekin saavat lämpivän kylvyn ennen pastaan joutumista. Alkuperäinen on erittäin hyvä, tämä nyt on vaan meidän tapa testata uusia juttuja...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti